Pokročilosť v internete

Vojdete k svojmu teenagerovi do detskej izby a vidíte ako neustále je za počítačom? Sedí tam hádam od rána do večera? Mali by ste obmedziť dobu, ktorú trávi práve na počítači alebo na internete. Rozmýšľate stále nad tým, čo tam tak dlho dokáže robiť? Ak si sadnete raz za svoj stolný počítač, čas pre vás prestane existovať. Viete tam presedieť aj niekoľko hodín, čo sa vám v konečnom dôsledku bude zdať, že ste tam len desať minút. Čas vám ubehne ani neviete ako. Je to veľmi zaujímavé, že práve za počítačom dokáže váš teenager stráviť aj celé svoje poobedie.

teenager na počítači

Teenageri využívajú internet na chatovanie a na počúvanie hudby. Je to ich najzaujímavejšia aktivita. Mnohí sa učia programovať, či učia sa rôzne programy, ktoré im následne pomôžu v ich povolaní. Ak chcú dobre zarábať, potrebujú vedieť niečo naviac z oblasti komunikačných technológií. Niektorí sa len hrajú rôzne hry. Hry sú aj pre jednu osobu súkromne, no mnohí hrajú hry s viacerými ľuďmi, ktorých ani nepoznajú. Sú všetci naraz pripojení k jednej hre, ktorú vykonávajú v rovnakom čase. Všetci títo ľudia sedia tak isto za počítačom a držia v ruke hrací ovládač. Viete, že sa vykonávajú aj rôzne majstrovstvá v pretekárskych hrách cez internet? Áno, dokonca to naživo vysielajú aj v televízii. Nepočuli ste ešte o tom? Normálne ukazujú aj reálnych hráčov a aj tých priamo v hre. Je to veľmi zaujímavé až niekedy k smiechu. Títo ľudia sú závislí na hraní sa počítačových hier.

www stránky

Na počítači a internete sa dá robiť rôzne veci. Vyhľadávanie informácií, či sťahovanie rôznych pesničiek k tomu jednoznačne patrí. Vôbec nemusíte platiť drahé televízne programy. Svoje obľúbené filmy si veľmi jednoducho viete stiahnuť priamo z internetu. Dokonca aj celé seriály. Ak máte rýchle internetové pripojenie, jeden film sa vám stiahne aj rýchlejšie, než za päť minút. Celý seriál tak môžete mať stiahnutý za pol hodinu. Je to až neuveriteľné, ako pokročila táto technológia. Doba ide dopredu. To vidíme aj vo výkonnejších digitálnych technológiách, ale aj v rýchlejšom internetovom pripojení. Každý chce byť neustále online. Už malé deti chcú mať svoj mobil, kde sa môžu hrať rôzne hry.